Bli arrangör

Vill du vara med som arrangör i Nässelfrossa?

Att vara arrangör i Nässelfrossa är ett bra sätt att visa upp sin verksamhet och locka nya besökare eller kunder. Både föreningar, företag och privatpersoner kan vara med. Samtliga arrangörer i Nässelfrossa planerar och genomför sina evenemang på egen hand både praktiskt och ekonomiskt. Nässelfrossa ansvarar för marknadsföringen via vår hemsida, i den tryckta programfoldern och genom annonser i andra media.

Anmäl dig som arrangör
Om du sedan tidigare har ett inlogg hos oss (för att kunna boka biljetter) så behöver du kontakta oss via e-post till mail@nasselfrossa.se så vi kan uppgradera ditt befintliga konto till ett arrangörskonto.

Om du INTE sedan tidigare har ett inlogg så kan du skapa ett arrangörkonto HÄR.

 

Vi skickar sedan ut inloggningsuppgifter till dig. När du har loggat in kan du registrera dina evenemang och utställningar via vår hemsida.

Evenemangsanmälan brukar vara öppen ungefär 20/2-20/3. Observera att datumen bara är ungefärliga. Efter sista anmälningsdagen produceras och distribueras programbladet och det går inte att anmäla fler evenemang.

Inträdesavgift 200 kr som betalas mot utsänd faktura. Utöver inträdesavgiften tas årligen ut en serviceavgift på 10kr/såld biljett till de evenemang som du anmält till Nässelfrossa. Om evenemanget har fri entré tas istället ut en annonseringsavgift på 200 kr för hela arrangemanget, oavsett antalet besökare.

Har du frågor om att vara arrangör i Nässelfrossa får du gärna ringa till vår programplanerare Måns Areskoug. 0707-23 89 50